Flo i hjertet mitt

" Det er flo i hjertet mitt no " synger artisten Lynni Treekrem , og det er akkurat den følelsen jeg får når jeg sitter og mimrer i gamle bildearkiv . Hjertet flommer nesten over av kjærlighet til den vakre øya hvor jeg er så heldig å høre til. Her , ytterst på nordvestlandet ligger Smøla, ei øy omkranset av mer enn 5000 små øyer,holmer og skjær . Helt flat, uten fjell som stenger deg inne, og hvor himmelen er høyere enn din tanke kan nå ,kan du få de fineste naturopplevelsene du kan forestille deg. Derfor er denne siden dedikert til Smøla, smølværingene , de utflytta smølværingene og de som bare elsker å besøke øya vår.

Jeg som har opprettet denne siden heter Wigdis Wollan. Jeg har vært interessert i foto helt siden jeg første gang iakttok min første sort/hvit kopi komme tilsyne i fremkallingsvæska på mørkerommet i Tidens Krav for ca 35 år og 20 kilo siden ;-).

Nå i oppstartsfasen av siden vil det være endel gamle bilder her, men mye av dette skal byttes ut etterhvert som nye kommer til.
Jeg har som ambisjon å fotografere øyer og små bygder rundt hele Smøla samt å levere bilder fra kultur og annet som hender i løpet av året. Men det skal ikke bare være dokumentarbilder ,innimellom vil det også komme bilder av landskap og fugler .

Dette første albumet vil jeg fylle med bilder av spesielle opplevelser og kanskje mennesker som betyr noe for meg i forskjellige sammenhenger. Håper at noen kan dele denne siden videre på Facebook av og til . Slik kan vi markedsføre Smøla enda bedre.

Når du har " klikket opp " et bilde ,kan du se det i fullskjermvisning ved å trykke på symbolet over til høyre av bildet.

Popular tags